Mijn naam is Corrie Geuze Heerens,

en  ben sinds 2012 actief in mijn eigen praktijk als hypnotherapeut. De praktijk is in Capelle a/d IJssel aan de A20, vlakbij Rotterdam. (Alexandrium) Daar werk ik samen met andere professionals op het gebied van welzijn en welbevinden waaronder o.a. collega's Natascha Mark, Jacqueline Maas, Simone de Bruin en Jan Gerrit Geuze.

Ik ben begonnen als verpleegkundige en ben daarna 25 jaar als gipsverbandmeester werkzaam geweest in o.a.in het erasmus mc, toen nog het Dijkzigt ziekenhuis en het IJssellandziekenhuis. In het Ijsselland ben ik ook 5 jaar als hypnotherapeut verbonden geweest aan het Stoppen met Roken team van de longpoli.

Sinds 2014 pas ik EMDR toe, en vanaf 2018 heb ik de opleidingen Mind Eye Power en diverse opleidingen in Brainspotting gevolgd.

Uitgangspunt bij deze methodieken is: Ieder mens / systeem is altijd op zoek naar balans en wat in je lijf merkbaar is, is ook altijd in je brein opgeslagen en visa versa. Dus: als het in je brein geneest...heeft dit een gezonde werking op je lichaam. Alles wat ik eerder deed en al wist kwam met name in de brainspotting voor mij samen. Zo heb ik een eigen manier van werken kunnen ontwikkelen wat ik met veel dankbaarheid, en plezier doe.

Bovendien heb ik tijdens mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar heelheid en vitaliteit de kracht en het effect ten volle kunnen ervaren. Ik gun dat iedereen in zijn leven.

 

Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording houdt nooit op….als ik een bijdrage kan zijn voor jou op dit moment in je leven, ben je van harte welkom. Volg je lijf en je hart…

persoonlijke ontwikkeling

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten NBVH en voldoe aan de opleiding- en kwaliteitseisen die zij stellen.

Via RBCZ bij TCZ, tuchtrecht, en de SCAG geschillencommissie.  Mocht je niet tevreden zijn over onze samenwerking dan bespreken we dat natuurlijk als eerste samen.