Mijn naam is Corrie Geuze Heerens.

Na een carrière de gezondheidszorg als verpleegkundige en gipsverbandmeester, werk ik inmiddels 12 jaar met veel plezier in mijn eigen praktijk. Naast Hypnotherapie werk ik met traumaverwerkende technieken zoals EMDR, Brainspotting, Integral Eye Movement Therapie (IEMT), Mind Eye Power en werk ik ook met het Safe Sound Protocol als onderdeel van uw proces.

Dmv deze brein- en lichaamsgerichte traumabehandelingen kan je als cliënt zelf de lading/activatie van oude herinneringen/ervaringen in het nu ontladen zodat er meer rust in het brein en daardoor in het lichaam komt. Het verleden is dan een verhaal uit het verleden zonder de lading/nare gevoelens van toen.

Ik heb met al mijn ervaring een eigen manier van werken kunnen ontwikkelen, wat ik met veel dankbaarheid en plezier doe. Bovendien heb ik tijdens deze persoonlijke- en professionele ontwikkeling het positieve effect ten volle kunnen ervaren. Ik gun dat iedereen in zijn leven. 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor u kan betekenen.

Mijn praktijk is in Capelle a/d IJssel aan de A20, vlakbij Rotterdam. (Alexandrium) Daar werk ik samen met andere professionals op het gebied van welzijn en welbevinden: Natascha Mark, Jacqueline Maas, Simone de Bruin en Jan Gerrit Geuze.

 

Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording houdt nooit op…

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten NBVH.

 

Via RBCZ bij TCZ, tuchtrecht, en de SCAG geschillencommissie.  Mocht je niet tevreden zijn over onze samenwerking dan bespreken we dat natuurlijk als eerste samen.