Mijn naam is Corrie Geuze Heerens.

Mijn basis is verpleegkundige en gipsverbandmeester, en sinds 2012 werk ik in mijn praktijk in Capelle a/d IJssel aan de A20, vlakbij Rotterdam. (Alexandrium) Daar werk ik samen met andere professionals op het gebied van welzijn en welbevinden: Natascha Mark, Jacqueline Maas, Simone de Bruin en Jan Gerrit Geuze.

Sinds 2014 pas ik EMDR toe, en vanaf 2018 heb ik de opleidingen Mind Eye Power en diverse opleidingen in Brainspotting gevolgd. 

Dmv brein- en lichaamsgerichte traumabehandeling om de lading/activatie van oude herinneringen/ervaringen in het nu te ontladen komt er meer rust in het brein en daardoor in het lichaam.

Ik heb met al mijn ervaring een eigen manier van werken kunnen ontwikkelen, wat ik met veel dankbaarheid en plezier doe. Bovendien heb ik tijdens deze persoonlijke- en professionele ontwikkeling het positieve effect ten volle kunnen ervaren. Ik gun dat iedereen in zijn leven.

Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording houdt nooit op…

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten NBVH.

 

Via RBCZ bij TCZ, tuchtrecht, en de SCAG geschillencommissie.  Mocht je niet tevreden zijn over onze samenwerking dan bespreken we dat natuurlijk als eerste samen.