Mijn naam is Corrie Geuze Heerens,

en  ben sinds 2012 actief in mijn eigen praktijk als hypnotherapeut. De praktijk is in Capelle a/d IJssel aan de A20, vlakbij Rotterdam. (Alexandrium) Daar werk ik samen met andere professionals op het gebied van welzijn en welbevinden waaronder o.a. collega's Natascha Mark, Jacqueline Maas, Simone de Bruin en Jan Gerrit Geuze.

Ik ben begonnen als verpleegkundige en ben daarna 25 jaar als gipsverbandmeester werkzaam geweest in in het erasmus mc en het IJssellandziekenhuis. In het IJsselland ben ik ook 5 jaar als hypnotherapeut verbonden geweest aan het Stoppen met Roken team van de longpoli.

Sinds 2014 pas ik EMDR toe, en vanaf 2018 heb ik de opleidingen Mind Eye Power en diverse opleidingen in Brainspotting gevolgd.

Ieder mens / brein heeft een natuurlijke manier van het vinden van de meest optimale balans.  Net zoals je lichaam weet wat te doen als je een wondje hebt opgelopen.  Zo ook weet je brein om te gaan met "wonden". Dmv brein- en lichaamsgerichte traumabehandeling om de lading/activatie van oude herinneringen/ervaringen in het nu te ontladen komt er meer rust in het brein en daardoor in het lichaam.

Alles wat ik eerder deed en al wist kwam met name in de brainspotting voor mij samen. Zo heb ik een eigen manier van werken kunnen ontwikkelen wat ik met veel dankbaarheid, en plezier doe. Bovendien heb ik tijdens deze persoonlijke- en professionele ontwikkeling het positieve effect ten volle kunnen ervaren. Ik gun dat iedereen in zijn leven.

Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording houdt nooit op…

persoonlijke ontwikkeling

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten NBVH. In 2020 heeft mijn praktijk de 5 jaarlijkse visitatie gehad en voldoe ik wederom aan alle kwaliteitseisen.

 

Via RBCZ bij TCZ, tuchtrecht, en de SCAG geschillencommissie.  Mocht je niet tevreden zijn over onze samenwerking dan bespreken we dat natuurlijk als eerste samen.