Mind Eye Power Rotterdam

De ogen doen veel meer dan zien, ze zijn informatieverwerkers. Via de oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen. Middels specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen op de opgeslagen informatie in verschillende gebieden van je hersenen. 

Mind Eye Power bestaat uit de volgende onderdelen:

MEP Balance

Lichaam, geest en brein in balans brengen. Door middel van een reeks van oogbewegingen en gerichte aandacht oefeningen, om lichaam en geest meer in evenwicht te brengen.

MEP Reset

Doorbreken van herhalende patronen van actie-reactie tgv trauma of ingrijpende gebeurtenis die je regelmatig ziek, geblokkeerd, afgescheiden en ongelukkig maken Het resetten van hardnekkige patronen. De lading van oude pijn, angsten worden letterlijk en figuurlijk ontzenuwd. Het blijkt dat door de oude programma's te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken te creëren, dit direct een positief effect heeft op jou en je functioneren. 

MEP Integration

Stelt je in verbinding met een nieuw perspectief. Geeft inzichten en ruimte om te creëren wat jij werkelijk wilt. Stelt je in staat vrijer, gezonder en meer opgeruimd jezelf te zijn Stelt je in staat om in verbinding te zijn met de ander en het grotere geheel.

Ik heb de opleiding in 2018 gedaan.