IEMT Advanced Rotterdam                

Dit staat voor Integral Eye Movement Therapy. Het is een (trauma)verwerkingstechniek waarbij je oogbewegingen maakt wanneer je tegelijkertijd denkt aan de herinnering die in je op is gekomen en die met je huidige nare gevoel te maken heeft. Hierdoor ontkoppelt je brein het nare gevoel van de herinnering in het verleden en kan de herinnering in het brein opgeslagen worden in de databank verleden en verwerkt. Tijdens het proces word er niet over de betreffende herinneringen gesproken. Na afloop kan dit wel, maar het hoeft niet. We werken samen totdat het gevoel van de herinnering als je er in het nu aan denkt of probeert te voelen acceptabel, neutraal of zelfs een positief gevoel oplevert.

 

Het is voor de meeste mensen effectief, maar niet voor iedereen. Dus tijdens de intakefase onderzoeken we samen of dit voor u een effectieve manier is, of dat er mogelijk een andere techniek op dit moment beter zou passen.

Ik ben gecertificeerd Advanced IEMT-practitioner., en aangesloten bij  association for iemt practitioners 

IEMT is een mooie methodiek om met issues rondom (negatief)zelfbeeld en identiteit te werken. En als je stress ervaart in contact met sommige personen: exen - kinderen - collega's enz.