Access Consciousness Bars®

De Bars® zijn 32 energiepunten op en om het hoofd die ik zacht aanraak door verschillende handgrepen op het hoofd. Ze ontladen de gedachten, gevoelens en emoties die zijn opgeslagen in het lichaam en helpen bij het makkelijker loslaten wat je niet meer nodig hebt. Het ontlaadt de energieën die je vast laten lopen in zelfdestructie, beperkende gewoonten en gedrag. Er komt ruimte voor nieuwe mogelijkheden en veranderingen worden makkelijker om te bewerkstelligen. De Bars zijn enorm krachtig in het veranderen en creëren van gemak in zo veel verschillende gebieden van ons leven…. slaap, depressie, geldstroom, relaties, gewicht en lichamelijke functies, studie, stress en nog veel meer. www.accessconsciousness.com

Een Access Consciousness Bars-sessie is een ongelooflijk transformatieproces dat niet alleen de verandering biedt, maar je ook diep laat ontspannen, met een gevoel van innerlijke rust, gemak, ruimte en het gevoel dat er meer mogelijkheden voor je beschikbaar zijn. Het is vergelijkbaar met de harde schijf van de computer die je opschoont van alle spam en virussen. Met iedere Bars-sessie worden beperkende ideeën over bijvoorbeeld geld of relaties dieper opgeruimd zodat je meer energie, inspiratie en ruimte ervaart om het nu echt anders te gaan doen.


Ervaringen met Bars:

Na een behandeling ervaren mensen meer rust en ruimte in hun hoofd. Alles voelt vaak lichter, op zijn minst alsof je een lekkere ontspannen massage hebt gehad. Een Bars-sessie kan tot zo'n vier weken doorwerken. Soms heeft 1 sessie al tot resultaat dat fysieke of mentale klachten verdwijnen.

De Bars pas ik zo wenselijk toe in een individueel traject, maar is ook als een eenmalige behandeling af te spreken.